loading...
جدیدترین نرم افزار روز دنیا | عکس | فیلم | بازی | اس ام اس |
stardefender4main_resize.jpg
نام بازی:Star Defender 4 v1.17 Portable
سبک:ارکید شبیه سازی فضایی
حجم:13 MB
مدافع ستارگان یکی از بهترین بازی های تیر اندازی فضایی است که سه نسخه از آن روانه بازار شده و توانسته توجه همه را به عنوان یک محصول اکشن فضایی به خود جلب کند.به همین منظور اکنون نسخه 4 این بازی برای شما دوستان آماده شده است تا بتوانید از این بازی بسیار زیبا و هیجان انگیز لذت ببرید .پیشرفت گرافیکی بازی،ارتقا بسیار زید اسلحه ها ،صحنه های نبرد فوق العاده و صداگذاری عالی بازی از ویژگی های نیخه 4 مدافع ستارگان محسوب می شود .در نسخه 4 حضور شما مانند آتشی در دشمن رخنه کرده و با عث شده تمام کهکشان دوابره با هم متحد شوند تا بتوانند نسل بشر را از بین ببرند.جنگی بزرگ در اره است ،امیدواریم شما یکی از کسانی باشید که برای اولین بار این بازی را به اتمام برسانید و نسل بشر را نجات دهید .
دانلود ،مشاهده ویژگی ها و سیستم بازی در ادامه مطلب....


ادامه مطلب+Download

نرم افزار جدید Lcg Slick v0.52 مجموعه کامل مسنجر برای گوشینوکیا می باشد کهمحصول جدید 2009هست کهبا قابلیت های فراوانی از جمله پشتیبانی کامل سرویس های Yahoo , Google Talk , jabber , MSN , AIM را در اختیار شما قرار داده ایم.

slick-mihandownload.jpg

به ادامه مطلب بروید...


ترفند موبایل

اول به این ادرس داخل کامپیوتر رفته : Start Up>All Program>Accessories>System Tools و برنامه ی Character Map رو باز میکنید و فونت Arial را انتخاب میکنید.
وقتی Scroll را بیارین پایین تر عکسهای مورد نظر را میبینید.و با انتخاب هر کدوم گزینیه ی select را میزنید.
این کارو که کردید و عکسای دلخواهتونو گلچین کردید گزینه ی Copy رو میزنید و یک فایل رو که عکس یا موزیک یا Text هستش را انتخاب میکنین و اون را Renameمیکنید و Pastمیکنید و اسم فایل تون به شکلک های انتخاب شده در میاد.فایل مورد نظر را به گوشیتون منتقل میکنین.توی گوشی فایلو پیدا میکنین و با کپی کردن اسم فایل و رفتن به بلوتوث وعوض کردن اسم بلوتوث و Past کردن اسم فایل میتونین از این شکتکها برای اسم بلوتوثتون استفاده کننین

دقیقن یک سال از روزی که به جمع دوستان پرسرعت پیوستم گذشت. البته پر سرعت که چه عرض کنم. یه اینترنت 64 به ما دادن که سرعت دانلودش اگه خیلی خیلی خوب میشد، شاید به 10 میرسید. تازه بماند که همین سرعت 10 رو هم همون 2 ماه اول داشتم و بعد از اون اینترنتم به کل مشکل پیدا کرد و هر 5 دقیقه قطع و وصل میشد. ظاهرن هم، فقط من چنین مشکلی داشتم و تلاش های 10 ماهه برای حل مساله به جایی نرسید تا اینکه چند روز پیش عطای نت پر سرعت رو به لقاش بخشیدم و به کل بیخیالش شدم! این بود که به دنبال راه حلی برای جایگزینی اینترنت گشتم تا بالاخره پیدا کردم.

همان طور که ممکن بعضی از دوستان بدونن، تعدادی از سیم کارت های ایرانسل در هنگام گشت و گذار در نت پولی را از حساب شما کسر نمی کنند. اگر از نرم افزار اپرا استفاده کنید که می توانید مطمئن باشید پولی از حساب شما کم نمی شود. نمی دانم این یک مشکل در سیم کارت های ایرانسل است یا اینکه یک قابلیت و شاید یک هدیه! البته در هنگام دانلود کردن در هر صورت برای شما پول خواهد افتاد.

سیم کارت منم از آن دسته سیم کارت هاییست که هنگام کار پولی را کسر نمی کند. چند روز پیش تصمیم گرفتم موبایل رو به کامپیوتر وصل کنم تا شاید بشود از اینترنت ایرانسل رایگان استفاده کرد. طریقه ی اتصال کامپیوتر به اینترنت از طریق موبایل، در K850 که به هیچ عنوان سخت نبود. کافیست برنامه ی PC Suite را اجرا کنید و سپس موبایل را به کامپیوتر وصل کنید. سپس از سمت چپ منوی Internet Connection را انتخاب کنید و سپس Connect . به همین راحتی می توانید به اینرتنت وصل شوید. اگر در گوشی شما به این صورت نتوانستید به نت متصل شوید، می توانید از این راهنما استفاده کنید.

اتصال به اینترنت از طریق ایرانسل

نکته ی جالبی که مشاهده کردم این بود که تمام گشت و گذار ها در اینترنت رایگان صورت گرفت و هیچ گونه پولی از حسابم کسر نشد. در ضمن شما به راحتی می توانید دانلود هم کنید. همان طور که در شکل میبینید من چیزی در حدود 40 مگابایت در یک بار کانکت شدنم، Sent & Received داشتم که هیچ مبلغی را هم نپرداختم. این اینترنت به راحتی نیاز های شما را برای چت و یا فید خوانی و وبگردی در حال متعادل، بر طرف می کند. اما اگر قصد دانلود فایلی را داشته باشید اول اینکه در طول روز نمی توانید از سرعت زیادی برخوردار شوید و در ضمن باید در منطقه ای باشید که آنتن شما کامل باشد. در شب اگر در منظقه ی خوبی از نظر آنتن دهی قرار داشته باشید، می توانید تا سرعت 10 نیز دانلود کنید. چیزی که خود من هم انجامش دادم. یعنی سرعتی بهتر از اینترنت ADSL با سرعت 64 !

با این کار نه هزینه ی سیم کارت می پردازید، نه هزینه ی تلفن و نه خط تلفنتان اشغال می شود. در ضمن همیشه هم آنلاین می مانید. اگر هم سیم کارت اصلی شما مربوط به سیم کارت همراه اول است، می توانید مانند من به راحتی خط اصلیتان را به خط ایرانسل دایورت کنید و بدین طریق در تمام طول شبانه روز موبایلتان را با سیم کارت ایرانسل به کامپیوتر وصل کنید.

باز هم می گویم نمی دانم این یک مشکل در سیم کارت های ایرانسل است یا یک قابلیت. فقط امیدوارم اگر این یک مشکل باشد، عزیزان ایرانسلی به دنبال برطرف کردن آن نروند! می توانند از آن طرف به جای هواپیمای دو نفره جایزه ی کمتری را تعیین کنند تا اگر هم از این قسمتی ضرری می کنند(که نمی کنند!) جبران شود. پیشنهاد منصفانه ای به نظر میرسد!

پ ن: به امید برگشت دوباره ی آی تی لاین هستیم و مطمئنیم که دوباره بر می گردد.

استفاده از اینترنت ایرانسل به صورت کاملا رایگان در تمامی روزهای هفته !

برای آموزش نحوه انجام این کار
واینترنت هوشمند رایگان فقط برای تهران مجانی مجانی بر روی ادامه مطلب کلیک کنید

اینترنت هوشمند رایگان فقط برای تهران مجانی مجانی

user name : mihandownload

pass: 4242
شماره تلفن برای كانكت شدن 9718170

كسانی كه استفاده كردن یه نظری بدن خوشحال میشیم

همانطور که مستحضر هستید ، اینترنت ایرانسل در تمامی روزهای هفته مجانی نیست و در روزهای غیر تعطیل به ازای هر کیلوبایت 5 قران ( نصف یک تومان ! ) از حساب شما کسر می شود . برای اینکه همین مقدار پول را هم نپردازید راههای بسیاری وجود دارد ، در زیر یکی از این راهها را توضیح می دهیم :

استفاده از مرورگر اینترنت اپرا ( Opera Mini Web Browser ) :


مرورگر اپرا با تنظیمات پیشرفته خود علاوه بر اینکه به شما امکان گشت و گذار پرامنیتی را می دهد ، با استفاده از امکان گشت و گذار مخفی سبب میشود که از دید شبکه پنهان باشید . بدین طریق نه تنها سایتهای خارجی از جمله PayPal توانایی اینکه از چه کشوری مراجعه می کنید را ندارند بلکه از دید اپراتور نیز مخفی هستید و بنابراین هزینه ای از شما دریافت نمی شود .


اگرچه طبق این روش تنها بابت گشت و گذار در اینترنت پولی نمی پردازید و بابت دانلود فایلها باید به ازای هر 10 کیلوبایت 5 تومان بپردازید


برای دانلود نرم افزار اپرا ابتدا با کلیک بر روی دکمه زیر به سایت سازنده ارجاع می شوید سپس با انتخاب مدل گوشی خود ، مرورگر سازگار با گوشی خود را دانلود خواهید کرد :

دانش آموز یا دانشجو هستید ؟ در برنامه ریزی امور روزانه خود مشکل دارید ؟ با استفاده از نرم افزار S-Cool Diray قادر خواهید بود ، زمان خود را مدیریت نمایید …برخی قابلیت های برنامه عبارتند از :
- برنامه ریزی و مدیریت زمان
- قابلیت قرار دادن یادداشت و یاد آوری امور روزانه
- قابلیت ایجاد شاخه و مدیریت شاخه ها
- سرعت بالای نرم افزار
- گرفتن Screen Shot از محیط کاری
- انتقال اطلاعات از طریق پیامک و بلوتوث
- انجام محاسبات ریاضی و بسیاری امکانات دیگر …
فروشنده: کامیاب دی وی دی
قیمت: ۴,۸۰۰ تومان

روش خرید: برای خرید S-Cool Diary با فرمت جاوا برای تمام گوشی های موبایل، پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول یا محصولات مورد
نظرتان را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید،
روی دکمه زیر کلیک کنید.


برای دیدن سایر محصولات این فروشنده اینجا کلیک کنید.

S-Cool Diary با فرمت جاوا برای تمام گوشی های موبایل

این روزها همه ازاینترنت مجانی ایرانسل صحبت می کنند . آیا شما هم در این فکر بوده اید تایک با اینترنت مجانی ایرانسل را امتحان کنید ؟ یا فکر می کردید اصلا چنینروشی واقعیت ندارد ؟ اگر دوست دارید این کار را فقط برای یکبار هم امتحانکنید در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
http://www.dl.p30island.com/Power2009/other/smart-gprs.jpg


طرز کار به این صورته که شما ابتدا باید به سایت www.operamini.comرفته و نسخه ۳.۱ یا نسخه beta ۴.۱ نرم افزار opera mini را دانلود کنید.پس از دانلود نرم افزار مربوطه رو در گوشی خود که قابلیت gprs داشته باشهرو قرار بدهید بعد از ان برنامه رو نصب کنید و اجرا کنید در صورتی کهدارای اعتبار در خط خود هستید و پس از اجرای برنامه از مبلغ شما کاسته شدو ...

و یا اینکه از این طریق به اینترنت متصل نشدید مراحل زیر رو دنبال کنید:
به قسمت تنظیمات گوشی خود بروید
به قسمت time‌ گوشی خود بروید و زمان را تنظیم کنید
به قسمت date گوشی خود بروید و تاریخ را به تاریخ میلادی گوشی خود تنظیم کنید
تغییرات ایجاد شده را ذخیره نمایید
دوباره برنامه را اجرا نمایید و از اینترنت رایگان ایرانسل لذت ببرید.

بایدتوجه کنید که این ترفند فقط جهت مشاهده صفحات کاربرد دارد و با دانلودکردن از طریق این نرم افزار از اعتبار شما کاسته خواهد شد. این ترفند برایسیمکارت های اعتباری ایرانسل امتحان شده.
پیروز باشید

حتما تابحال با شبکه های وایرلس یا به اصطلاح بی سیم سر و کار داشتید یا حداقل اسم اون رو شندید.

ممکنه از شبکه های وایرلس هم استفاده کرده باشید ! حتما میدونید که بازیاد شدن مسافت ، سرد شدن هوا و … میزان سیگنال شبکه وایرلس به میزان چشمگیری کاهش پیدا میکنه و در این موقع هست که اگر بخواهیم به شبکه وصل بشیممیبینیم که بخاطر ضعیف بودن سیگنال عملیات اتصال ناموفق می مونه

اما امروز به یک نرم افزار ساده و بسیار کاربردی آشنا میشیم که قادر هست به ضعیف ترین شبکه های وایرلس هم وصل بشه

نرم افزار WirelessMon محصول شرکت Passmark ، نرم افزاری قوی در ضمینهوایرلس و شبکه های بی سیم هست که ویژگی های منحصر به فردی داره که میتونیماز به موارد زیر اشاره کنیم :

  • بازبینی درست بودن شبکه ی ۸۰۲٫۱۱
  • تست کردن WiFi hardwareو device drivers برای مطمئن شدن از درست کار کردن انها.
  • چک کردن میزان سیگنال شبکه WiFiشما ودیگر شبکه های نزدیک .
  • کمک برای مکان یابی کردن منشأ امواج شبکه ی شما.
  • ایجاد کردن نقشه های قوه ی سیگنال از محل.
  • پشتیبانی از GPS برای ثبت و نقشه برداری قوه ی سیگنال.
  • مستقر کردن آنتن wireless شما بطور دقیق.
  • تامین امنیت شبکه شما.
  • اندازه گرفتن سرعت وتوان عملیاتی شبکه.
  • کمک برای چک کردن محدوده شبکه ی Wifi

کار با نرم افزار WirelessMon بسیار ساده و راحته ! کافیه نصبش کنید وبعد از انجام مراحل کرک شبکه های موجود در اطراف خودتونو ببینید و بهراحتی بهشون وصل بشید

توجه کنید که این نرم افزار بیشتر برای مونیتورینگ شبکه های اطراف وتامین امنیت آنها به کار میره و یکی از قابلیت هایی که داره وصل شدن بهشبکه های ضعیف هست

دانلود نرم افزار WirelessMon با حجم تقریبی ۲ مگابایت

پ.ن:

» نرم افزار ۱۰۰% تست شده توسط خود بنده هست ! و کاملا کار میکنه

»» ممکنه عزیزان این نرم افزاررو با AirCrack یا نرم افزار هایی برای شکستن رمز وایرلس اشتباه بگیرند !پس توجه کنید که این نرم افزار برای شکستن رمز شبکه های وایرلس نیست . . .

»»» اگر جی پی اس روی سیستمتون داشته باشید و مپ های نرم افزار رو لود کنید میتونید یه نقشه از وایرلس های محدوده خودتون بسازید !

»»»» اینجا لازمه از آقای احمد چوپانی بخاطر این نرم اقزار تشکر ویژه کنم .

»»»»» سوالات در بخش نظرات یا با استفاده از فرم تماس با من

موسسهفناوری ذخیره‌سازی هیتاچی هفته گذشته اعلام كرد كه نخستین دیسك سخت2ترابایتی با سرعت 7200دور در دقیقه را عرضه كرده است. این دیسك سخت كه‌Deskstar‌ نام دارد، نسل چهارم همنوعان خود را سپری می‌كند. سرعت انتقالداده‌ها در این دیسك سخت كه 32مگابایت حافظه پنهان دارد، 3گیگابیت برثانیه است.

جان رایدنینگ، رئیس بخش تحقیقات شركت هیتاچی بر پایه همین اختراع خود را پیشرو صنعت دیسك‌های سخت می‌داند.

مدیریت مصرف برق در این دیسك سخت از نسل هشتمرگولاتورهای ولتاژ هیتاچی است و براساس وات بر گیگابایت، برق هدر رفته بیشاز 120وات یا كمتر از وات مصرف نشده است كه در صنعت كامپیوتر بهترین نتیجهبه حساب می‌آید. همچنین این دیسك‌های سخت در دسته دیسك‌های سبز قرارمی‌گیرند. ‌

منبع : ضمیمه کلیک

● نوجوانی :

نوجوانی یكی از مهم ترین و پرارزش ترین دوره هایزندگی هرفرد می باشد زیرا سرآغاز تحولات و دگرگونی های جسمی و روانی دراوست به گفته ی پیاژه از لحاظ روان شناختی نوجوانی سنی است كه فرد درجامعه بزرگسالان وارد می شود و با آنها در می آمیزد و سنی است كه كودك بهزودی می فهمد در چه سطح پایینی از بزرگسالان قرار دارد و لكن با ایشانبرابر است و حقوق برابر دارد. روان شناسان دوره ی نوجوانی را از سن ۱۳سالگی تا ۱۹ سالگی اطلاق می كنند و در اكثر كشورهای جهان بخش قابل توجهیاز جمعیت را نوجوانان تشكیل می دهند با توجه به این واقعیت كه آینده یكشور و جامعه بلكه آینده ی جهان بر دوش نوجوانان و جوانان پایدار است زیرانوجوانان امروز بزرگسالان آینده اند و انرژی آدمی در تازه ترین و بیشترینو نیرومندترین مراحلش همیشه در بهار زندگی ظاهر می شود و آن دوران نوجوانیاست

یكی از علائم و مراحل نوجوانی بلوغ است دربعضی فرهنگ ها اهمیت آن به قدری است كه مراسم خاصی دارد و دختر وپسر باتشریفات خاصی در جشن بلوغ خود شركت می كنند. بلوغ مرحله ی در فراخنای رشدو تكاملی است كه كودك از یك موجود غیر جنسی یا فاقد فعالیت جنسی به یكموجود جنسی تغییر می یابد به این معنا كه در این مرحله دستگاه های جنسینضج پیدا می كند در این دوران فرد بی ثبات ترین دوران عاطفی خود را به سرمی برد. دوران مبهم از نظر شناخت خصایص و دوران تمایلات متضاد كه روانشناسان مرحله ی بلوغ و نوجوانی را دوران فشار و طوفان می نامند.

استانلی هال دوران نوجوانی را تولدی تازه مینامید او می پنداشت كه هیجانات و عواطف در این دوره پیوسته بین خواسته هایمتضاد در حال نوسان هستند.و مسائلی مانند قدرت ما فوق شكوه و جلال رانوجوانان با بی اعتنایی و تنفر می نگرند در حالی كه احساس غرور و تكبر میكنند به همان اندازه نیز احساس شرمندگی در وی برانگیخته است.

در این مرحله نوجوان به ندرت از والدین خودپیروی می كند بلكه بر عكس بیشتر در مقابل ارزشها قدرت و دخالت ان ها درزندگی خصوصی خویش عصیان می ورزند زیرا در این مرحله نوجوان باید هویت خودرا از والدینش مشخص سازد.

● بزهكاری:

والدینی كه با نگرش های نه چندان مثبت بلوغ بهخصوص بلوغ زود رس به فرزندان خود اهمیت نمی دهند و هیچ ارتباط كلامی ورفتاری با فرزندان خود ندارند باعث ایجاد ناهنجاری های رفتاری در نوجوانانمی شود كه همان ناهنجاری های رفتاری بزهكاری تلقی می شود.

كه شیوع آن در نوجوانان پسر بیشتر ازنوجواناندختر است بزهكاری كه یك اختلال عاطفی و اجتماعی اقتصادی است علل متعددیدارد كه از مهم ترین آن می توان به احساس طرد شدگی محرومیت ازدوستی و محبتاحساس حقارت در خانه و مدرسه رفتارهای نامناسب والدین و اختلافات خانوادگیتبعیضهای والدین و تبعات بلوغ زود رس كه هدایت نشده باشد را می توان اشارهكرد.

پس رابطه ی هم بستگی بین بلوغ زود رس و بزهكاروجود دارد به این معنا كه افرادی كه در مرحله ی بلوغ اطلاعات كافی دریافتنكنند و ان انرژی دوران نوجوانی در راه مثبت صرف نشود مجبور به انجامكارهایی می شوند كه در خود احساس گناه میكنند و اگر این احساس مكررا تكرارشود فرد تصور ادم بی شرافتی از خود دارد و سر در گمی بر او غالب میشود.وبرای رهایی از این احساس پوچ دنبال راه حلی می گردد بنابراین فرد در اینتكاپو ارامش خود رااز دست می دهد و این فعل و انفعالات باعث بروز توقعاتبیجا و خواهش های متضاد در وی می شود. مهم ترین عامل مؤثر در بزهكاری ،روش تربیتی نارس یا اختلال در شبكه ارتباطی خانواده باشد.

● احتمال افزایش بزهكاری در خانواده هایی وجود دارد كه:

۱) والدین از روشهای انضباطی بسیار سخت گیرانه یا بسیار بی بند و بار و فریبنده استفاده می كنند.

۲) شیوه انضباطی به جای آنكه مبتنی بر استدلالباشند مبتنی بر تنبیه بدنی است . تنبیه والدین تأثیری بر تقلیل بزهكاریندارد و موجب تشدید و گاهی انتقامجو می گردد. چنانچه روسو می گوید آنقدركتك خوردم كه حساسیتم نسبت به آن كم شد و سر انجام كتك به نظرم به صورتپاداشی برای دزدیهایم در آمد. با خود می گفتم وقتی مثل یك دزد كتك می خورمحق دارم مثل یك دزد هم رفتار كنم متوجه شوم كه دزدیدن و كتك خوردن به هممربوط هستند.

۳) والدین نسبت به فرزندان خود به جای آنكهگرم و صمیمی و عاطفی باشند، بی توجه ، غافل و تمسخر كننده هستند آشكار شدهاست كه كودكان بزهكار رابطه بسیار ضعیفی با پدران خود داشته و آنها را بهعنوان الگوهای غیر قابل پذیرش ارزیابی می كنند..

● شیوه های برخورد با نوجوانان :

▪ والدین در چنین مرحله و موقعیت هایی باید درجهت دادن اطلاعات كافی و صحیح بدون هیچ پرده پوشی تلاش كنند وراه را برایاز بین بردن كشمكش های مختلف و اتلاف نیروی روانی و عدم ایجاد حس حقارت دران ها هموار كنند.

▪ اولین گام برای ارتباط با نوجوانان پذیرشانهاست باید جوانان را با همه كاستی ها و كمی هایش پذیرفت باید احساساتنوجوانان را قبول كردو اعتماد به نفس او را با تقدیر از كارهای پسندیده اشبالا برد.

▪ باید انها را درك كرد و نسبت به عقایدشان بیاهمیت نبود نظر انها احترام گذاشت و با كم ترین ناراحتی و یا بروزرفتارهای هیجانی به پذیرش یا رد عقاید انها اقدام كرد.

▪ باید ارتباط را دو طرفه كرد و از دادن پندواندرز مستقیم خودداری نماییم و مقداری ازادی عمل به نوجوانان بدهیم و برایارتباط ان ها وقت كافی بگذاریم.

▪ باید به نوجوانان امادگی دهیم كه به زودی وبه تدریج تغییراتی را در جسم و روان خود احساس خواهد كرد و به طرق مختلفمطمئن شود كه تغییرات ایجاد شده طبیعی است از این كه این تغییرات در اوایجاد شده به او تبریك بگویید و خاطر نشان كنید كه دوره ی جدیدی در زندگیاو اغاز شده است.

▪ به او یاد اوری كنید كه این تغییرات در جهتتكامل فردی و قدمی به سوی اجتماعی شدن اوست به همین دلیل وظایف فردی واجتماعی جدیدی برای او منظور شده است.

درك و برداشت شما از زندگی تان و مسائل انمتفاوت از برداشتی كه نوجوان دارد او زندگی را به ساده ترین وجه ممكن مینگرد به طوری كه عقایدش یرای شما پوچ ومسخرهاست نسبت به عقایدش بی اهمیتنباشید وی را مورد تمسخر قرار ندهید زیرا كه این استهزا به تداوم رابطهعاطفی فرزند تان لطمه می زند.

برقراری روابط دوستی و تفاهم با نوجوانان.دوستی و تفاهم پدر و مادربا فرزندان موجب آسایش خاطر و اطمنیان كودك ونوجوانان در خانواده می گردد نوجوانی در دوران بلوغ مانند كسی است كه واردبیابانی شده است كه نقشه و هم سفری ندارد و طبیعی است كه در یك بیابانبدون نقشه و راهنما به جایی نمیرسد در این بیابان بدون نقشه تنها چیزی كهكمك میكند هم سفر است در واقع مهم ترین وسیله برای طی كردن در یك بلوغسالم همین همسفر است یعنی رفیق و دوست كه بتواند یك نوجوان نا بالغ راازمرحله ی فشار وطوفان نجات دهد.



بخش مقاله آی تی ایران - یکى از نخستین سوالاتى که در ذهن هر کاربرى که بهتازگى نام لینوکس به گوشش خورده است، مطرح مى‌شود، این است که خوب لینوکسچه تفاوتى با ویندوز دارد؟ من در این مقاله قصد دارم بدون اینکه واردمسائل خیلى فنى شوم، این موضوع را تشریح کنم.

لینوکس چیست؟ لینوکس به خودى خود، یک هسته (Kernel) است. هسته، بخشاصلى سیستم‌عامل را تشکیل مى‌دهد که کار آن کنترل داده‌ها، مدیریت حافظه،سخت‌افزار، ورود و خروج داده‌ها و تمامى موارد اصلى سیستم‌عامل مى‌باشد.

همانطور که گفتم، لینوکس به خودى خود سیستم‌عامل به شمار نمى‌رود، بلکه بااستفاده از ابزارهایى که پروژه بازمتن (OpenSource) گنو (GNU) براى آنتولید کرده است، تبدیل به یک سیستم‌عامل کامل مى‌شود (به همین دلیل است کهلینوکس را معمولا گنو/لینوکس یا GNU/Linux مى‌نامند) و با اضافه کردن سایرنرم‌افزارهاى بازمتن به آن، مى‌توان از آن در موارد متعددى مانندسرویس‌دهنده‌ه! ا، ایستگاه‌هاى کارى، کامپیوترهاى روى‌میزى، ابررایانه‌ها، ابزارهاى صنعتى و پزشکى که داراى سیستم‌هاى درونه‌اى(Embedded) مى‌باشند و... استفاده کرد.
از نظر فنى، لینوکس را مى‌توان نمونه بازمتن سیستم‌عامل یونیکس نامید.زیرا بر اساس استاندارد POSIX پیاده سازى شده و کاملا با آن سازگار است.بنابراین لینوکس را مى‌توان نواده سیستم‌عامل پرسابقه و مستحکم یونیکسدانست که البته خواص خوب آنرا نیز به ارث برده است. اکنون تفاوت‌هاى اصلىلینوکس و ویندوز را با هم مى‌شماریم: لینوکس : سیستم‌عامل آزاد لینوکس یکسیستم عامل آزاد و بازمتن است.

کد منبع آن در اختیار همگان قرار دارد و همه مى‌توانند در کدهاى آن تغییرایجاد کرده و بنا به نیازشان استفاده کنند. آزاد و در دسترس بودن کدهاىمنبع سبب مى‌شود تا بتوانید از طرز کارکرد دقیق سیستم‌عامل مطلع شوید. شمالینوکس را مى‌توانید به هر تعداد کپى کرده و بین دوستانتان پخش کنید. درسمت مقابل، ویندوز یک سیستم‌عامل اختصاصى است که کد منبع آن سرى نگهداشتهشده است و براى همگان در دسترس نیست. شما نمى‌توانید بفهمید که واقعا درزیر سیستم‌عامل ویندوزتان چه مى‌گذرد؟ آیا یک برنامه جاسوسى در آن پنهاننشده است؟ بعۡ ?د نیست.

سیستم عامل ویندوز رایگان نبوده و تحت حمایت قانون کپى‌رایت قرار دارد.شما نمى‌توانید آنرا کپى کرده و پخش کنید. در صورت این کار شما خلاف‌کارهستید و جریمه و مجازات خواهید شد. (فعلا نه در ایران ولى در ۴-۶ سالآینده بله) لینوکس را به هواپیمایى تشبیه کرده‌اند که هر قسمت از انرا درجایى ساخته‌اند. لینوکس واقعا محصول کشور خاصى نیست. تعداد زیادى از مردمدر سرتاسر جهان در حال کار بر روى آن و توسعه آن هستند.

تعداد برنامه نویسانى که روى بخش‌هاى مختلف سیستم‌عامل لینوکس کارمى‌کنند، به حدود ۴۰۰ هزار نفر مى‌رسد، در حالى که تعداد کل برنامه‌نویسانمایکروسافت کمتر از ۱۰۰۰۰ نفر است. همین، تفاوت کیفیت کار را مشخص مى‌کند.

شما با سیستم‌عامل لینوکس آزاد هستید. لازم ندارید تا ازنرم‌افزارهاى اختصاصى استفاده کنید و تحت انقیاد آنها در آیید. لینوکس :سرعت، قدرت، پایدارى همانطور که گفتم، لینوکس نواده سیستم‌عامل یونیکساست. بنابراین ساختار کلى این سیستم‌عامل کاملا با ویندوز متفاوت است. اینبه این معنى است که مثلا شما نخواهید توانست برنامه‌هایى که در ویندوزدارید، روى لینوکس اجرا نمایید (البته راه‌هایى وجود دارد – شبیه سازها -ولى در حالت عادى خیر). یکى از خواص اصلى سیستم‌عامل‌هاى خانواده یونیکس،پایدارى و استقامت بسیار بالاى آنهاست. این سیستم‌عامل‌ها به این راحتى‌هاخراب نشده و به ندرت نیاز به بوت مجدد پیدا مى‌کنند. لینوکس‌هایى وجوددارند که شما مى‌توانید سالها بدون نیاز به بوت، از آنها استفاده نماییء?. در سمت مقابل، حتى جدیدترین و پایدارترین سیستم‌هاى ویندوز به اندازهیک موى لینوکس پایدار نیستند. براى بکارگیرى سیستم‌هاى ویندوز به عنوانسرویس دهنده به حافظه و پردازنده‌هاى قویترى نیاز دارید و مطمئن باشید اگرهر هفته آنرا بوت نکنید، از کار خواهد افتاد! من حدود ۲ سال است با اینسیستم‌عامل کار مى‌کنم. تنها یکبار مجبور شده‌ام بدلیل اشکال در کارت صوتىآنرا بوت کنم. (فقط کارت صوتى از کار افتاده بود!) در صورتى که در ویندوز،شما اگر خیلى شانس داشته باشید، حتما هفته‌اى ۲-۳ مشکل را که منجر به بوتخواهند شد، خواهید داشت.

معمولا سیستم‌عامل لینوکس به راحتى خراب نمى‌شود و برعکس ویندوز مجبورنیستید تا آنرا هر چندماه یکبار مجددا نصب کنید. حتى برخى از انواع لینوکسبه نصب «یکبار براى تمامى عمر» مشهور هستند. این گونه سیستم‌ها رامى‌توانید حین کار و حتى بدون بوت، به نسخه‌هاى جدیدتر ارتقا دهید. لینوکس: امنیت، امنیت، امنیت امروزه در دنیایى متکى بر فناورى اطلاعات زندگىمى‌کنیم که هر لحظه به خطر افتادن جریان اطلاعات منجر به بروز خسارت‌هاىتجارى جبران ناپذیرى خواهد شد. امروزه همه به دنبال یک سکوى (Platform)امن‌تر براى اجراى برنامه‌هاى کاربردى و سروى‌دهنده‌ها هستند.

لینوکس حرف‌هاى زیادى براى گفتن در سمت امنیت دارد. بسیارى از قابلیت‌هاىامنیتى که در ویندوز وجود ندارند و یا فقط با اضافه کردن نرم‌افزارهاىاضافى قابل دسترسى مى‌باشند، بطور درونى و پیش‌گزیده در لینوکس پیاده سازىشده‌اند.

لینوکس از ابتدا براى محیط‌هاى شبکه‌اى و چند کاربره طراحى شده است وهمین باعث! رعایت مسائل امنیتى از ابتدا در ان شده است، درحالى که ویندوزاینگونه نبوده و درحال حاضر نیز از نظر امنیتى داراى نقاط ضعف فراوانىاست. مثلا یک برنامه مخرب با استفاده از همین ضعف‌هاى امنیتى مى‌تواند کلسیستم‌عامل را نابود کند، ولى در صورتى که مورد مشابهى در لینوکس وجودداشته باشد، حداکثر به دایرکتورى خانگى کاربر اجرا کننده آسیب خواهد رسید،نه کل سیستم‌عامل. اینطور نیست که لینوکس فاقد هر گونه اشکال امنیتى باشد،خیر، ولى باز بودن کد منبع آن باعث مى‌شود تا بسیارى از اشکالات امنیتىپیش از ایجاد خسارت و در مراحل توسعه و برنامه نویسى برنامه بر ملا شده ورفع شوند. در صورتى که اشکالى نیز در برنامه‌هاى منتشر شده یافت شود،بدلیل موجود بودن کد منبع سریعا برطرف مى‌گردد.

در صورتى که در سیستم عامل ویندوز شما باید منتظر مایکروسافت بمانید وبمانید و بمانید. سیستم‌عامل ویندوز داراى اشکالات امنیتى بسیارى است کهبه راحتى هم کشف نمى‌شوند و هنگامى کشف مى‌شوند که خسارات جبران ناپذیرىدر اثر حمله از طریق آن ضعف‌هاۡ ? امنیتى رخ دهد که امثال آنرا شاهدهستیم. مى‌توان ادعا کرد که تقریبا هیچ ویروسى براى لینوکس وجود ندارد واین درحالى است که سالیانه بیش از ۱۰۰۰ ویروس و کرم مختلف براى سیستم‌عاملویندوز ایجاد مى‌شود. این بخاطر عدم گسترده بودن لینوکس نیست (حدود ۷۰درصد از سایت‌هاى وب در جهان بر روى سیستم‌عامل لینوکس و سرویس‌دهنده وبآپاچى درحال اجرا هستند) بلکه بدلیل وجود حفره‌هاى امنیتى متعدد ویندوز وسیاست انحصار گرایى مایکروسافت است. یعنى چه؟ مایکروسافت طورى رفتار وسیاست گذارى کرده است که مشتریان خود را تنها به محصولات خودش عادت دهد.

بسیارى از کاربران ویندوز از اینترنت اکسپلورر و آتلوک براى مر١ ?روب و پست الکترونیک استفاده مى‌کنند. من به عنوان یک ویروس نویس، مى‌دانمکه اگر ویروسى را براى کاربران ویندوز بنویسم، بر روى کامپیوترهاى ۹۰ درصدآنها اثر خواهد کرد. چون اکثرا از IE و Outlook استفاده مى‌کنند. ولى درلینوکس چطور؟ در لینوکس شما طیف وسیعى از انتخاب و عدم اجبار دارید. من ازمرورگر موزیلا استفاده میکنم. دوستى دارم که Konqueror را ترجیح مى‌دهد.دیگرى از Opera استفاده مى‌کند. من از Kmail استفاده مى‌کنم.

دوستم از Evolution، دیگرى از Pine و بعدى از Mutt و برادرم هم از MozillaMail. من فقط مى‌توانم براى یکى از اینها ویروس بنویسم چون روى بقیه کارنخواهد کرد و عملا مى! زان اثر آن انداک خواهد بود. ضمنا هیچیک ازویروس‌هایى که براى ویندوز نوشته شده‌اند، بر روى لینوکس کار نمى‌کنند.لینوکس : تعدد سکوهاى اجرایى لینوکس برخلاف ویندوز بر روى تعداد زیادى ازسکوهاى مختلف سخت‌افزارى اجرا مى‌شود و شما حتى قادرید آنرا براى کار برروى سکوى مورد نظرتان تغییر دهید. این قابلیت، لینوکس را براى بکارگیرى درسخت‌افزارهاى درونه‌اى (Embedded) بسیار مناسب مى‌سازد. هسته 2.6 لینوکسکه بتازگى ارائه شده است، این امکان را فراهم مى‌سازد تا لینوکس را بر روىدستگاه‌هاى بسیار کوچک و یا ابر رایانه‌هاى بسیار بزرگ اجرا نمایید. اصلاویندوز مى‌تواند؟ لینوکس : گسترده‌ترین تنوع در کاربرد لینوکس رامى‌توانید براى انجام وظایف بسیار متعددى بکار بگیرید. از دستگاه چک کردناتصالات شبکه، دیوار آتش، مسیریاب (Router) شبکه، سرویس‌دهنده‌هاى مختلفمانند وب، بانک اطلاعاتى، فایل، چاپ و...، میزهاى کار (Desktop)،ایستگاه‌هاى کارى (Workstations) و... سیستم‌عامل لینوکس حتى این امکان رادارد که از آن بتوان به صورت یک سیستم زنده و پرتابل استفاده کرد. به اینمعنى که کل سیستم‌عامل از روى یک دیسک CD اجرا شود و شما آنرا با خودتانجابجا کنید و میزکار و تنظیماتتان را همراه خودتان منتقل کنید. علاوه براین، این قابلیت براى رفع اشکال و نمایش آن نیز بسیار مفید است.

لینوکس : تنوع در انتخاب
بدلیل آزاد بودن سیستم‌عامل لینوکس، هر گروه یا موسسه تجارى، یک نسخه خاصاز آن که به توزیع یا پخش (Distribution) معروف هستند، منتشر ساخته است.این توزیع‌هاى مختلف همگى لینوکس هستند، ولى هریک معمولا براى یک یا چندامر خاص مانند سرویس‌دهنده، دیوار آتش، میزکار و... طراحى شده‌اند و هریکقابلیت‌ها و بهینه سازى‌ها خاص خودشان را به کاربران ارائه مى‌کنند.کاربران در این میان آزادى انتخاب زیادى داشته و مى‌توانند چیزى که کاملانیازشان را برطرف مى‌کند، انتخاب کنند. چیزى که در ویندوز نمى‌توان مفهومىبراى آن پیدا کرد. لینوکس : سیستم‌عاملى حرفه‌اى لینوکس یک سیستم‌عاملحرفه‌اى است. یعنى ممکن است یک کاربر کاملا غیر فنى براى مدیریت آن وانجام برخى از تنظیمات سخت‌افزارى دچار مشکل شود و نتواند به راحتى اینکار را انجام دهد. البته برخى از توزیع‌هاى لینوکس این امور را بسیار راحت(و حتى راحت‌تر از ویندوز) کرده‌اند، ولى با این حال به طور کلى، لینوکسیک سیستم‌عامل حرفه‌اى است که در عین سادگى، از پیچیدگى‌هاى فنى زیادىبرخوردار است. البته تمام کاربران لازم نیست این امور را بدانند.

مثلا یک کارمند دفترى که امورى مانند تایپ و حسابدارى را با کامپیوترشانجام مى‌دهد، ممکن است از نظر فنى تفاوتى را اح! ساس نکند، ولى لینوکسخوراکى ۴ ساله براى کاربران خوره فراهم مى‌سازد! برخلاف ویندوز، نکاتبى‌پایانى براى یادگیرى در لینوکس وجود دارد.

این سیستم‌عامل ۴ سال به راحتى شما را مشغول خواهد کرد و مى‌توانید مطمئنباشید پس از آن بازهم مطالب جدیدى براى یادگیرى وجود خواهند داشت! پسخوره‌هاى کامپیوترى از آن لذت وافرى خواهند برد و هرگز آنرا رها نخواهندکرد. برخلاف ویندوز، در لینوکس راحت‌تر هستید تا بسیارى از کارهاىپیکربندى و سیستمى را از خط فرمان بسیار قدرتمند و عالى آن انجام دهید. بااینکه براى بسیارى از امور مانند ویندوز ابزارهاى گرافیکى طراحى شده است،یک کاربر حرفه‌اى واقعا از خط فرمان لینوکس لذت خواهد برد. خط فرمانویندوز را اصلا مى‌توان خط فرمان نامید؟ لینوکس : بهشت برنامه نویسان!لینوکس را بهشت برنامه نویسان نامیده‌اند. برخلاف ویندوز که اکثر ابزارهاىبرنامه نویسى روى آنرا باید جداگانه نصب و حتى خریدارى نمایید، لینوکس بههمراه تمامى ابزارهاى برنامه نویسى مورد نیازتان و با هر زبانى که فکرکنید ارائه مى‌شود. کافى است آنرا نصب کنید و کار برنامه نویسى‌تان را باابزارهاى دلخواهتان شروع کنید. لینوکس : یک جعبه ابزار کامل لینوکس براىکاربران حرفه‌اى، یک جعبه ابزار کامل به شما مى‌رود که در آن تمامىابزارهاى مورد نیاز مانند برنامه‌هاى اینترنتى، ابزارهاى امنیتى مانندابزارهاى آزمایش شبکه، ابزارهاى برنامه نویسى، هزاران صفحه کتاب و راهنمادر آن پیدا خواهید کرد. ابزارهایى که در اختیارتان قرار دارد چنان متنوعهستند که مى‌توانید ۹۰ درصد اطمینان داشته باشید که پس از نصب آن به چیزدیگرى نیاز نخواهید داشت. لینوکس : یکى از زیباترین دستاوردهاى بشرىلینوکس در سایه همکارى و تبادلات علمى هزاران نفر در سرتاسر جهان ایجادشده و توسعه یافته است.

این همکارى چنان گسترده و زیبا بوده و هست، که به سیستم‌عامل لینوکس لقب«زیباترین دستاورد همکارى جمعى بشر» داده شده است. فرهنگ حاکم در جامعهلینوکس و بازمتن، فرهنگ کمک، اشتراک اطلاعات و تلاش براى بهبود هرچه بیشترمحصولات و «انجام هرکارى که از دستت برمى‌آید» است. هرکس که مى‌خواهد بااین سیستم‌عامل کار کند، باید تمامى دیدگاه‌ها و عقاید قبلى خود را دربارهنرم‌افزارها و سیستم‌عامل کنار گذاشته و با یک دیدگاه جدید و طرز فکرمتحول شده وارد دنیاى لینوکس شود! ، زیرا با فرهنگ حاکم متفاوتى روبروخواهد بود. لینوکس نوید دهنده آزادى است...
عوض کردن پسورد ویندوز بدون داشتن پسورد قبلی

اگر داخل ویندوز هستید و پسورد را نمیدانید برای عوض کردن آن اینگونه عمل کنید

ابتدا وارد start menuشده وبعدگزینه run وبعددستور زیر را بنویسید cmd حالاشما دستور زیر را تایب

کنید: net user username password که به جای user name یوزر ویندوز و به جای

password رمز جدید را بنویسید

ولی اگر در از ابتدا پسورد را نمی دانید :

درویندوز 98Me اگر کسی کلمه عبور برای ورود به محیط ویندوز را نداند میتواند با Cancel کردن آن وارد محیط ویندوز شده یعنی عملاً سیستم دارایهیچگونه امنیتی نیست و هر کسی براحتی می تونه وارد محیط ویندوز بشه و باپاک کردن یک فایل PLW پسوورد داده شده به ویندوز را بدون داشتن پسووردقبلی پاک کنه ولی تو ویندوز XP اینطوری نیستدر ویندوز XP به دلیل امنیتبالا کاربر فقط با وارد کردن کلمه عبور می تونه وارد ویندوز بشه !!!



حالا یه سؤال : اگه کسی پسووردشو تو ویندوز XP فراموش کنه چی کار کنه ؟؟؟



اگهپسوورد ویندوز XP خودتونوفراموش کردید کافیه که در صفحه Welcome همون جاییکه باید پسووردتونو وارد کنین دوبار کلیدهای Alt+Ctrl+Delete رو بزنید تابه ظاهر قدیمی ویندوز 2000 برگردین بعد تو قسمت Username تایپ کنینadministrator و کادر پسورد رو هم خالی بزارین و OK کنین با این کار باحساب کاربری administrator وارد ویندوز می شین ولی این راه همیشه جوابنمیده در حقیقت ماجرا به موقع نصب

ویندوز بر می گرده اونهائی کهبا نصب ویندوز آشنایی دارن می دونن که در مرحله ای از نصب ویندوز می تونیدپسووردی رو به عنوان administrator وارد کنین که اگه پسووردی وارد شه راهبالا بی فایده هستش و دیگه به هیچ عنوان نمی تونیند بدون داشتن پسووردوارد ویندوز بشین بهمین دلیل بعضی کسانی که اطلاعاتشون براشون

خیلی مهم هست با وجود اینکه شدیداً به پسوورد گذاشتن برای ویندوز نیازدارن از ترس اینکه در صورت فراموشی پسوورد برای همیشه دسترسی بهاطلاعاتشون قطع نشه پسوورد نمی زارن البته دارم کلّی میگم ) من الان یهراهی واسه این دسته از افراد میزارم ) که هیچ وقت نگران فراموش کردنپسووردشون نباشن و همچنان سیستمشون امنیتش حداکثر باشهاین روش به اینصورته که شما با استفاده از یه دیسکت در واقع یک شاه کلید برای ویندوزخودتون درست مکنین که روش ساخت دیسکت رو براتون شرح می دم .برای ساختدیسکت باید وارد کنترل پنل بشین در واقع مسیر زیر رو طی کنین



StartControl panelUser Accountsانتخاب اکانت خود



بعد تو پنجره جدید که باز می شه باید در سمت چپ در کادر Reated Tasks گزینه :



Preventa forgotten password رو کلیک کنین پس ازباز شدن پنجره Forgotten Passwordبر روی دکمه Next کلیک کنید و سپس یک دیسکت خام سالم و فرمت شده را دردرایو A قرار دهید و بر روی Next کلیک کنید حالا باید پسوورد فعلی خودتونرو وارد کنین و بر Next کلیک کنید و پس از چند لحظه دسکت شما ساخته بشه وسپس بر روی Next کلیک کنید و بعدشم روی Finish اکنون دیسکت رو ازدرایوش دربیارین حالا اون شاه کلیدی که گفته بودم تو دستونه و حالا چگونگی استفادهاز این شاه کلید:برای امتحان کردن دیسکت به استارت رفته و Switch User روکلیک کنین حالا به صفحه Welcom برمیگردین بر روی اکانت خود کلیک کنین و یهپسوورد اشتباه وارد کنین و سپس کلید Enter رو بزنین در این لحظه یک پنچرهباز میشه و به شما می گه که کلمه عبور اشتباهه ولی تو همین پنچره یه خطیهست که زیرش خط کشیده شد باید روش کلیک کنید .



use your password reset disk))



بعد دیسکتی رو که ساخته بودیم باید توی درایو A بزارین و بعد Next روبزنین در پنچره جدید باید توی دو تا کادر اولی پسوورد جدیدی وارد کنین وNext رو بزنین و در آخر هم Finish حالا ویندوز شما یه پسوورد جدید داره کهمی تونین وارد کنین و برین توی ویندوز و اما یه راهی که خیلی راحتر و حتیبا داشتن پسورد :هم می توان وارد شد administrator برای این کار قبل یاهنگام بالا آمدن ویندوز کلید F8 را زده سپس بسته به نوع نیاز خود یکی ازگزینه هایSafe Mode را انتخاب کنید.بعد از وارد شدن به ویندوز در منوStart کلیک کنید سپس گزینه RUN را انتخاب کرده و در جای خالی عبارتUsers&Control userpasswords2 را تایپ کنید.پنجره باز شده دارای دو TAB بهنام های Advanced می باشد.TAB Users را انتخاب کرده و تیک گزینه:


entera username and password to use this computerUser mus را بردارید بابرداشتن تیک این گزینه دیگر هنگام ورود به ویندوز از شما پسورد گرفته نمیشودحالا با استفاده از گزینه Add می توان نام کاربری را به آن اضافه و بااستفاده از گزینه Remove می توان نام کاربری را حذف کرد.همچنین با استفادهاز گزینه Properties

می توان میزان دسترسی کاربران به ویندوز را تعیین کرد.EXrozblog.comEX

وقتی از حرف زد‌ن د‌ر جمع می ترسی


هراساجتماعی نوعی اختلال اضطرابی است که پس از افسـرد‌گـی و اعـتـیاد‌ بهالـکــل مــتـد‌اول تـریــن اخــتـلال روانشناختی محسوب میشود‌. افـراد‌یکـه د‌چـار هـراس اجتماعی هستند‌، د‌ر مـوقعیـتهای اجتماعی، اضطرابشد‌ید‌ی را تجربه می‌کنند‌. این گـونه افراد‌ از موقعیتهایی که امکاند‌ارد‌ د‌ر آن از سوی د‌یگران مورد‌ قضاوت و بررسی قرار گیـرند‌، هـراسد‌ارند‌. آنها د‌ائـما از آن بیـم د‌ارنـد‌ کـه مــورد‌ قضاوت، ارزشـیابی،انتقاد‌، تحقیر و تمسخر د‌یگران واقــع شوند‌.
البته اغـلب مـرد‌م د‌ر موقـعیـتهای خـاص اجتماعی مـانند‌ صحبت د‌ر جمع ویا ورود‌ به یک مکان مملو از افراد‌ نـا آشــنـا د‌چـار خجالت ود‌ستـپاچگـی شـد‌ه و مــضطرب می‌شوند‌ کـه ایـن نـوع تــرس همـگـانیبیـانـگر هـــراس اجتماعی نیست. ‏
د‌ر صـورتی اضطراب فرد‌ جنبه هـراس اجتماعی پید‌ا می کند‌ که: ‏
‏۱) سبب شود‌ تا فرد‌ از موقعیت هراس آور اجتناب کند‌. ‏
‏۲) هرگاه نتواند‌ از آن بگریزد‌، آن موقعیت را با استرس و پریشانی شد‌ید‌ تحمل می کند‌. ‏
‏۳) د‌ر زند‌گی روزمره فرد‌ تد‌اخل قابل ملاحظه‌ای پد‌ید‌ می‌آورد‌: کار، تحصیل، خـانــواد‌ه و زند‌گی اجتماعی. ‏
افراد‌ مبتلا به هراس اجتماعی از د‌اشتن افکار نامعقول د‌ر رنجند‌. این گونه افراد‌ معمولا از موقعیت‌های زیر وحشت د‌ارند‌: ‏
‏۱) صحبت د‌ر جمع (متد‌اول ترین)‏
‏۲) قرار گرفتن د‌ر کانون توجه د‌یگران ‏
۳) خورد‌ن و آشامید‌ن د‌ر مقابل د‌یگران
۴) نوشتن و یا کار کرد‌ن د‌ر حضور د‌یگران
۵) پرسش د‌ر یک جمع و یا گزارش د‌اد‌ن
۶) استفاد‌ه از توالت عمومی و وسایل نقلیه عمومی
۷) مورد‌ انتقاد‌ و اذیت د‌یگران قرار گرفتن
۸) ملاقات با افراد‌ مهم مانند‌ کارفرما، مد‌یر، رئیس‏
۹) ارتـبـاط بـا د‌یـگران: قـرار ملاقات گذاشتن، به میهمانی رفتن، شلوغـی، آغاز گفتگو، خرید‌ رفتن ‏
۱۰) طرز تفکر د‌یگران نسبت به وی. ‏
۱۱) اشتباه کرد‌ن د‌ر حضور د‌یگران‏
● علائم هراس اجتماعی
هنگامی که فرد‌ د‌ر معرض موقعیت هراس آور قرار می‌گیرد‌، د‌چار این علائم می شود‌: ‏
‏۱) چهره افروخته، لرزش بد‌ن، خشکی د‌هان و گلو، تیک عصبی، افزایش ضربانقـلـــب، تعریق کف د‌ستها، احساس سرگیجه و حالت تهوع، د‌رد‌ شکم، سرد‌رد‌، تنفس سریع و کم عمق. ‏
۲) احساس اینکه حرفی برای گفتن ند‌ارد‌. ‏
۳) احساس بلاتکلیفی و نبود‌ اعتماد‌ به نفس. ‏
۴) هجوم افکار منفی: (خـود‌م را ملعبه د‌ست د‌یگران کرد‌م) جـز بـه افـکارمـنفی و بـازخورد‌ها و واکنشهای منفی د‌یگران و خود‌ اضطرابی نمیتواند‌تمرکز کند‌. ‏
۵) د‌رک این موضوع که این افکار نامعقول هستند‌. ‏
۶) میل شد‌ید‌ به گریختن از محل. ‏
● ترسهای برخاسته از هراس اجتماعی
۱) نگرانی از آنکه د‌یگران متوجه علائم اضطرابی شوند‌؛ مانند‌: تـعریـق و جـمـلات از هــم گسیخته. ‏
۲) ترس از احمق، مضحک و ناد‌ان به نظر رسید‌ن‏
۳) ترس از ساکت، کسل کنند‌ه و خسته کنند‌ه به نظر آمد‌ن. ‏
۴) ترس از بی کفایت به نظر آمد‌ن. ‏
● قبل و بعد‌ از موقعیت استرس‌زا
فرد‌ نه تنها د‌ر لحظه موقعیت استرس‌زا د‌چار اضطراب می‌شود‌، بـلـکه پـیشاز وقوع آن و حتـی از یــک هفته ماند‌ه به آن، صحنه استرس‌زا را پیش بینیکرد‌ه و اضـطراب وی آغـاز می‌شود‌. پس از پایان یافتن واقعه نیز عملکرد‌ وگفته‌های خود‌ را مورد‌ ارزیابی قرار مید‌هد‌ و معمولا از آنها رضایت کاملند‌اشته و خود‌ را مورد‌ نکوهش قرار می د‌هد‌. هرگاه هراس اجتماعی فرد‌د‌رمان نشود‌، عواقب زیر را به د‌نبال خواهد‌ د‌اشت: ‏
‏۱) مصرف مشروبات الکلی برای غلبه بر اضطراب. ‏
‏۲) استفاد‌ه از د‌اروهای آرامبخش. ‏
‏۳) افسرد‌گی. ‏
‏۴) مشکل د‌ر ایجاد‌ و تد‌اوم ارتباط با د‌یگران. ‏
‏۵) محرومیت از فرصتهای شغلی و تحصیلی. ‏
‏۶) انزوا و کناره گیری از خانواد‌ه و اجتماع. ‏
‏ ۷) د‌رگیر شد‌ن با افکار خود‌کشی. ‏
روشهای د‌رمان ‏
‏۱) به کار برد‌ن تکنیک‌های غلبه بر اضطراب: شـامـل ریـلـکس کـرد‌ن عـضـلات، تـنـفس عـمیق و آهستـه، مد‌یتیشن و تصویر سازی ذهنی. ‏
‏۲) آموزش مهارتهای اجتماعی: الگو سازی رفتارهای مناسب و پس از آن تمرین آنها د‌ر فعالیتهای واقعی زند‌گی. ‏
‏۳) د‌ر معرض عامل هراس آور قرار د‌اد‌ن: فرد‌ را به مرور با عامل وحشت زا روبرو کرد‌ه و ترس وی را اینگونه کاهش می د‌هند‌. ‏
‏۴) د‌ارو: آرام بخشها، د‌اروهای ضد‌ افسرد‌گی و سرکوب کنند‌ه سروتونین. ‏
‏۵) مشارکت د‌ر فعالیتهایی که اعتماد‌ به نـفس و حـس امـنـیـت فـرد‌ را افـزایش می د‌هد‌. ‏
‏۶) به چالش طلبید‌ن افکار نامعقول و مثبت اند‌یشی.

بهداشت روانی دوران بلوغ




نوجوانی یكی از مهمترین و پُر ارزش ترین دوره هایزندگی هر فرد محسوب می‌شود زیرا سرآغاز تحولات و دگرگونی‌ های جسمی وروانی در اوست و « بلوغ » نقطه عطفی در گذر زندگی او از مرحله كودكی بهبزرگسالی است. دوره نوجوانی به گروه سنی 10 تا 19 سالگی اطلاق می ‌شود ودر اكثر كشورهای جهان به خصوص كشورهای در حال توسعه، بخش قابل توجهی ازجمعیت را نوجوانان تشكیل می‌ دهند. با توجه به این واقعیت كه نوجوانان،پدران و مادران فردا هستند پرداختن به مسائل بهداشتی‌ شان (به خصوص بهداشتروان آنان) نه فقط برای خود آنها بلكه برای خانواده‌ها، جامعه و نسل آیندهسودمند است و در برنامه توسعه هر كشوری می‌ بایست به مسائل آنها توجه خاصشود.

نوجوان می‌ خواهد از قید و بندهای دوران كودكی كه او را به خانواده‌اشمتصل كرده است، جدا شود ، لذا حس استقلال‌ طلبی خود را با مخالفت ، مقاومتكردن و لجبازی با والدین و مربیان نشان می ‌دهد . برای برخورد با اینرفتار نوجوان، بهتر است همیشه با او به لحنی صحبت كنید كه احساس نكندبرایش تصمیم ‌گیری می ‌كنید. آزادی را به تدریج و متناسب با سنی كه داردبه او عطا كنید و نظارت غیرمستقیم داشته باشید و اگر زمانی دریافتید كه ازاین آزادی، سوء استفاده كرده به او تذكر دهید و وی را متوجه اعمالش بكنید.بدانید كه حذف آزادی، برای یك مدت كوتاه می ‌تواند برایش آموزنده باشد.

آشنا شدن با پدیده‌های جدید در زندگی، ‌انسان را از بار هیجانی همراه آنپدیده كه غالباً اضطراب و آشفتگی است می رهاند، مطالعات روان شناختی نشانداده است كه تأثیر منفی عوامل استرس‌ زا كه همراه با آگاهی قبلی است بسیاركمتر از زمانی است كه عوامل استرس ‌زا ناگهان و بدون مقدمه به انسان واردمی‌ شوند. در زمینه برخورد با پدیده بلوغ جنسی و تغییرات جسمانی و روانیمتعاقب آن هر اندازه آگاهی نوجوانان ما بیشتر باشد نتایج مبحث این مرحلهاز زندگی در مسیر آینده نوجوان بیشتر است. آگاهی نداشتن و یا عدم آگاهیكامل و صحیح، نوجوانان را گیج و سردرگم می ‌كند و این حالات نتایج منفی وزیانباری به دنبال خواهد داشت. والدین و مربیان وظیفه دارند اطلاعات كافیدر خصوص تغییراتی كه در طول و به دنبال بلوغ جنسی در نوجوان اتفاق می‌افتد به تدریج و با استمرار ارائه كنند. عدم ارائه اطلاعات كافی و صحیح درمورد بلوغ باعث می ‌شود كه نوجوان از منابع دیگر كه معمولاً انحرافی است،اطلاعات كسب كند و این اطلاعات غلط می‌ تواند او را به انحراف كشاند.

والدین و مربیان از یك تا دو سال قبل از بلوغ كامل نوجوان می ‌بایستی اقدامات زیر را انجام دهند.

- او را آماده كنند كه به زودی و به تدریج تغییراتی را در جسم و روان خود احساس خواهد كرد.

- به طرق مختلف او را مطمئن كنند كه تغییرات ایجاد شده طبیعی است.

- از این كه این تغییرات در او شروع شده به او تبریك بگویند و خاطر نشان كنند كه دوره ی جدیدی در زندگی او آغاز شده است.

- به او یادآوری نمایند كه این تغییرات در جهت تكامل فردی و قدمی به سویاجتماعی شدن اوست به همین دلیل وظایف فردی و اجتماعی جدیدی برای او منظورشده است.

– خاطر نشان كنند كه این تغییرات قطعاً شروع می ‌شود اما زمان دقیق ومشخصی ندارد؛ بنابراین اگر دیرتر از دیگران هم شروع شود یك امر طبیعی است.

- به او بگویند كه تغییرات جسمانی همراه با تغییرات روانی خواهد بود. اینتغییرات روانی در سه بُعد هیجانی، خـُلقی و رفتاری اتفاق می‌ افتد. نكتهمهم در دوره بلوغ برقراری ارتباط صحیح با نوجوان است. كودك دلبند دیروزشما با تغییراتی كه در جسم و روانش روی می ‌دهد پا به دوران بزرگسالی می‌نهد. به دلیل این كه او می ‌خواهد هویت جدیدی را برای خودش به دست آورد،طبیعی است كه در برقراری رابطه با او مشكلاتی برای شما به وجود آید. برایاین كه روابط شما والدین و مربیان با فرزند یا دانش ‌آموز نوجوانتانصمیمانه ‌تر و گرمتر باشد، لازم است كه به نكات زیر توجه كنید:

پذیرش نوجوانان

گام اول برای ایجاد و تحكیم یك رابطه دوستانه و صمیمی با نوجوان این استكه او را با همه كمی‌ ها و كاستی‌هایش قبول داشته باشید. كاستی‌ هایرفتاری او را همچون نقاط قوت و توانایی‌هایش بپذیرید و او را به عنوانفردی كه دارای استقلال، سلیقه‌ های خاص و عقاید قابل ارائه است،‌ نگاهكنید. احساساتش را بپذیرید و اعتماد به نفس او را با كم اهمیت جلوه دادناشتباهات و تقدیر از كارهای پسندیده‌اش بالا ببرید.

نوجوانانتان را درك كنید

درك و برداشت شما از زندگی و مسائل آن متفاوت از برداشتی است كه نوجواندارد. او زندگی را به ساده ‌ترین وجه ممكن می ‌نگرد، به طوری كه عقایدشبرای شما پوچ و مسخره است. نسبت به عقایدش بی‌ اهمیت نباشید وی را موردتمسخر قرار ندهید. چرا كه این استهزاء به تداوم رابطه عاطفی با فرزندانلطمه می‌ زند.



ارتباط را دو طرفه كنید

در بسیاری از اوقات و به دلایل گوناگون ممكن است شما والدین و مربیان بهنوجوان بگویید كه چه بكند و چه نكند و از او توقع حرف‌ شنوی نیز داشتهباشید. این برخورد با نوجوان كه حاكی از ارتباط یك طرفه، معیوب و غیرقابلدوام است، منجر به سركشی و عصیان نوجوان در برابر دستورات شما می ‌شود وبه رابطه عاطفی و صمیمانه بین شما و او لطمه می ‌زند. در این مواقع بهتراست در برخورد با نوجوان، هر زمان كه سخنی را گفتید از او نیز سخنی بشنویدو نظر او را نسبت به وظایف محوله‌ اش جویا شوید.

از دادن پند و اندرز مستقیم خودداری كنید

نوجوانان از شنیدن نصیحت و اندرز مستقیم و این كه آنها را یك جا ارائهكنید و اشكالات رفتاری و گفتاری‌ شان را تذكر بدهید گریزان هستند.نوجوانان اعمال خود را بی ‌نقص می ‌دانند و تحمل شنیدن پند و اندرز ازجانب شما را ندارند. جهت اصلاح رفتار، آنها را به طور غیر مستقیم نسبت بهاعمال و رفتار نادرست‌شان آگاه كنید و خودتان الگویی برای آنها باشید تابا پیروی از رفتار و گفتار شما روش صحیح برخورد را فرا گیرند. آزادی عملبه نوجوانتان بدهید همانطور كه به كودك نوپا اجازه می ‌دهیم تا گاهی خودبه تنهایی راه رفتن را امتحان كند و دفعاتی هم به زمین بیافتد، باید بهنوجوان هم اجازه داد كه تا حدودی پیامدهای رفتارهایش را تجربه كند و طعمبرخی سختی ها را بچشد و برای زندگی مقاوم شود.

برای ارتباط با نوجوان وقت كافی بگذارید

نوجوانان نیازمند توجه هستند، آنها می‌ خواهند صحبت كنند. اعتراض كنند واز هیجانات و اتفاقاتی كه در مدرسه می ‌افتد یا از دوستانشان می‌ شنوند،حرف بزنند؛ هرچه زمان این ارتباط با شما به عنوان مادر، پدر و یا مربیبیشتر باشد خرسندی آنها بیشتر می شود و امكان ارتباط نادرست و غلط آنهاكمتر خواهد شد.

توجه به تأثیر مشكلات اجتماعی

مشكلات اجتماعی تأثیرات ناخوشایندی بر نوجوانان دارد. عدم مداخله شماوالدین و مربیان در بهبود شرایط اجتماعی، تأثیر تلاش‌هایتان را در خانه ومدرسه كمرنگ می ‌كند.

انرژی سرشار نوجوانان نیاز به تخلیه دارد

در این سنین نوجوان دارای انرژی فراوان جسمانی است؛ بخشی از این انرژی درغریزه جنسی نهفته است كه در شروع دوران نوجوانی به طریق مقبول اجتماعقابلیت ندارد. نوجوان مقادیر دیگری از انرژی جسمانی خود را به صورترفتارهای پرخاشگرانه مبارزه طلبی ، حادثه ‌جویی و... تخلیه می ‌كند. تشویقنوجوانان به انجام ورزش های مختلف، شركت در فعالیت های الگوسازی برای آنانو تحریك آنها بر همانند سازی با آن الگوها باعث می ‌شود تا آنها انرژی خودرا به طریق منطقی تخلیه كنند.

عدم ارائه اطلاعات كافی و صحیح در مورد بلوغ باعث می ‌شود كه نوجواناز منابع دیگر كه معمولاً انحرافی است، اطلاعات كسب كند و این اطلاعات غلطمی‌ تواند او را به انحراف كشاند.

وضعیت تحصیلی نوجوان را پیگیری كنید

در این سنین ممكن است فرزند شما نسبت به درس اظهار بی‌ علاقگی نماید و بهاموری مثل افراط در ورزش كردن، رسیدگی به سر و وضع خود و ... بپردازد. خودشما بهتر می دانید که پند ، اندرز، سرزنش و مقایسه با دیگران كارسازنیست.. لذا علت بی ‌توجهی او را نسبت به درس جستجو كنید و سعی در برطرفنمودن مشكل كنید.

آموزش مهارت در برقراری روابط اجتماعی

نوجوانان در دوره ی بحران بلوغ نسبت به تعلق داشتن خود در گروهكودكان و یا بزرگسالان سردرگم می‌ شوند و ممكن است كه در میان جمع خانوادهیا دوستان و آشنایان، رفتارهای بزرگتر از سن و یا گاهی كودكانه از خودبروز دهند و روابط اجتماعی پسندیده‌ ای برقرار نكنند. شما می توانید باشركت دادن فرزند نوجوانتان در جمع دوستان و آشنایان مهارت روابط اجتماعیاو را افزایش دهید؛ مثلاً با فرزند نوجوان خود به گردش های دو نفره برویدو در بسیاری از روابط اجتماعی نظیر آشنا شدن با دیگران، خرید كردن ازمغازه ، پیدا كردن نشانی یك مؤسسه و درخواست انجام كاری از یك اداره با ویتمرین عملی كنید.

استقلال طلبی نوجوان

نوجوان می‌ خواهد از قید و بندهای دوران كودكی كه او را به خانواده‌اشمتصل كرده است، جدا شود و الگوهای جدیدی را جایگزین آنان كند. از طرفی نیزشدیداً به خانواده وابسته است و می‌ خواهد كه توقعاتش را برآورده كنند.لذا حس استقلال‌ طلبی خود را با مخالفت ، مقاومت كردن و لجبازی با والدینو مربیان نشان می ‌دهد و این نیاز نوجوان برای شما مشكل‌ آفرین می ‌شود.برای برخورد با این رفتار نوجوان، بهتر است همیشه با او به لحنی صحبت كنیدكه احساس نكند برایش تصمیم ‌گیری می ‌كنید. آزادی را به تدریج و متناسب باسنی كه دارد به او عطا كنید و نظارت غیرمستقیم داشته باشید و اگر زمانیدریافتید كه از این آزادی، سوء استفاده كرده به او تذكر دهید و وی رامتوجه اعمالش بكنید. بدانید كه حذف آزادی، برای یك مدت كوتاه می ‌تواندبرایش آموزنده باشد.


تبیان

تعداد صفحات : 286

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
  • جمعه 19 آذر 1395
  • يکشنبه 24 ارديبهشت 1391
  • جمعه 15 ارديبهشت 1391
  • چهارشنبه 13 ارديبهشت 1391
  • پنجشنبه 7 ارديبهشت 1391
  • شنبه 02 ارديبهشت 1391
  • شنبه 2 ارديبهشت 1391
  • چهارشنبه 30 فروردين 1391
  • سه شنبه 29 فروردين 1391
  • دوشنبه 28 فروردين 1391
  • سه شنبه 9 اسفند 1390
  • يکشنبه 7 اسفند 1390
  • جمعه 28 بهمن 1390
  • شنبه 22 بهمن 1390
  • چهارشنبه 5 بهمن 1390
  • يکشنبه 2 بهمن 1390
  • يکشنبه 25 دی 1390
  • چهارشنبه 21 دی 1390
  • سه شنبه 13 دی 1390
  • سه شنبه 6 دی 1390
  • يکشنبه 4 دی 1390
  • شنبه 3 دی 1390
  • چهارشنبه 30 آذر 1390
  • يکشنبه 27 آذر 1390
  • جمعه 25 آذر 1390
  • سه شنبه 22 آذر 1390
  • پنجشنبه 17 آذر 1390
  • دوشنبه 14 آذر 1390
  • يکشنبه 13 آذر 1390
  • شنبه 12 آذر 1390
  • جمعه 11 آذر 1390
  • يکشنبه 6 آذر 1390
  • شنبه 5 آذر 1390
  • چهارشنبه 25 آبان 1390
  • سه شنبه 24 آبان 1390
  • چهارشنبه 18 آبان 1390
  • دوشنبه 9 آبان 1390
  • پنجشنبه 5 آبان 1390
  • چهارشنبه 20 مهر 1390
  • سه شنبه 19 مهر 1390
  • دوشنبه 18 مهر 1390
  • يکشنبه 17 مهر 1390
  • شنبه 16 مهر 1390
  • جمعه 15 مهر 1390
  • پنجشنبه 14 مهر 1390
  • چهارشنبه 13 مهر 1390
  • دوشنبه 11 مهر 1390
  • يکشنبه 10 مهر 1390
  • شنبه 9 مهر 1390
  • چهارشنبه 6 مهر 1390
  • سه شنبه 5 مهر 1390
  • دوشنبه 4 مهر 1390
  • يکشنبه 3 مهر 1390
  • شنبه 2 مهر 1390
  • جمعه 1 مهر 1390
  • پنجشنبه 31 شهريور 1390
  • چهارشنبه 30 شهريور 1390
  • سه شنبه 29 شهريور 1390
  • دوشنبه 28 شهريور 1390
  • يکشنبه 27 شهريور 1390
  • شنبه 26 شهريور 1390
  • جمعه 25 شهريور 1390
  • پنجشنبه 24 شهريور 1390
  • چهارشنبه 23 شهريور 1390
  • دوشنبه 21 شهريور 1390
  • يکشنبه 20 شهريور 1390
  • شنبه 19 شهريور 1390
  • جمعه 18 شهريور 1390
  • پنجشنبه 17 شهريور 1390
  • چهارشنبه 16 شهريور 1390
  • سه شنبه 15 شهريور 1390
  • دوشنبه 14 شهريور 1390
  • يکشنبه 13 شهريور 1390
  • شنبه 12 شهريور 1390
  • جمعه 11 شهريور 1390
  • پنجشنبه 10 شهريور 1390
  • چهارشنبه 9 شهريور 1390
  • سه شنبه 8 شهريور 1390
  • دوشنبه 7 شهريور 1390
  • يکشنبه 6 شهريور 1390
  • شنبه 5 شهريور 1390
  • جمعه 4 شهريور 1390
  • پنجشنبه 3 شهريور 1390
  • چهارشنبه 2 شهريور 1390
  • سه شنبه 1 شهريور 1390
  • دوشنبه 31 مرداد 1390
  • يکشنبه 30 مرداد 1390
  • شنبه 29 مرداد 1390
  • پنجشنبه 27 مرداد 1390
  • چهارشنبه 26 مرداد 1390
  • سه شنبه 25 مرداد 1390
  • دوشنبه 24 مرداد 1390
  • يکشنبه 23 مرداد 1390
  • شنبه 22 مرداد 1390
  • جمعه 21 مرداد 1390
  • پنجشنبه 20 مرداد 1390
  • چهارشنبه 19 مرداد 1390
  • سه شنبه 18 مرداد 1390
  • دوشنبه 17 مرداد 1390
  • يکشنبه 16 مرداد 1390
  • شنبه 15 مرداد 1390
  • جمعه 14 مرداد 1390
  • پنجشنبه 13 مرداد 1390
  • چهارشنبه 12 مرداد 1390
  • سه شنبه 11 مرداد 1390
  • دوشنبه 10 مرداد 1390
  • يکشنبه 9 مرداد 1390
  • شنبه 8 مرداد 1390
  • جمعه 7 مرداد 1390
  • سه شنبه 4 مرداد 1390
  • دوشنبه 3 مرداد 1390
  • يکشنبه 2 مرداد 1390
  • شنبه 1 مرداد 1390
  • جمعه 31 تير 1390
  • پنجشنبه 30 تير 1390
  • چهارشنبه 29 تير 1390
  • سه شنبه 28 تير 1390
  • دوشنبه 27 تير 1390
  • يکشنبه 26 تير 1390
  • شنبه 25 تير 1390
  • جمعه 24 تير 1390
  • پنجشنبه 23 تير 1390
  • چهارشنبه 22 تير 1390
  • سه شنبه 21 تير 1390
  • دوشنبه 20 تير 1390
  • يکشنبه 19 تير 1390
  • جمعه 17 تير 1390
  • چهارشنبه 15 تير 1390
  • سه شنبه 14 تير 1390
  • دوشنبه 13 تير 1390
  • شنبه 11 تير 1390
  • جمعه 10 تير 1390
  • جمعه 6 خرداد 1390
  • دوشنبه 12 ارديبهشت 1390
  • يکشنبه 11 ارديبهشت 1390
  • شنبه 10 ارديبهشت 1390
  • جمعه 9 ارديبهشت 1390
  • سه شنبه 6 ارديبهشت 1390
  • دوشنبه 5 ارديبهشت 1390
  • يکشنبه 4 ارديبهشت 1390
  • جمعه 2 ارديبهشت 1390
  • پنجشنبه 1 ارديبهشت 1390
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 4287
  • کل نظرات : 11
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 9
  • آی پی امروز : 97
  • آی پی دیروز : 53
  • بازدید امروز : 915
  • باردید دیروز : 156
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,638
  • بازدید ماه : 3,756
  • بازدید سال : 25,872
  • بازدید کلی : 603,706
  • کدهای اختصاصی
    تبليغات X